UDK Tekst
664
Proizvodnja i konzerviranje krutih prehrambenih proizvoda
62-4 Stanje, oblik materijala, površina, objekti, proizvodi
664.1
Šećer. Melasa. Glukoza i sl. Šećer. Melasa. Glukoza itd.
664.2
Škrob. Amilinski materijali
664.3
Jestiva ulja i masnoće. Margarin. Proteinska hrana. Jestiva ulja i masti. Margarin. Proteinski prehrambeni proizvodi
664.4
Jestivi minerali
613.27 Namirnice mineralnog porijekla
664.41
Jestiva sol (natrijev klorid). Kuhinjska sol. Stolna sol
549.451.1 Halit / kamena sol
664.5
Začini. Mirodije
633.8 Aromatične biljke. Začinske biljke. Uljarice. Biljke za dobivanje boje. Taninske biljke. Ljekovite biljke
635.7 Aromatične trave. Začinske biljke
641.88 Garniranje. Začinjavanje jela
664.51
Papar
664.53
Gorušica
664.54
Muškatni oraščić
664.55
Đumbir
664.56
Cimet. Kineski cimet
664.57
Vanilija
664.58
Začinske, sezonske biljke konzervirane u octu. Krastavac. Kopar. Ukiseljeno povrće. Konzervirane masline. Drugo konzervirano povrće
664.8 Konzerviranje organskih jestivih tvari. Konzerviranje biljnih proizvoda, proizvoda od povrća
664.6/.7
Tehnologija i obrada, prerada zrna žitarica
664.6
Pekarstvo. Kruh. Slastice od brašna
664.61
Pekarnice. Vrste pekarnica. Oprema pekarnica
664.64
Sirovi i posredni materijali za pekarske proizvode
664.65
Pekarstvo: priprava, postupak i oprema. Kruh. Slastice od brašna
664.66
Pekarski proizvodi uopće. Kruh i srodni proizvodi
664.68 Proizvodnja i obrada keksa, vafla, lisnatog tijesta, kolača, pudinga
664.68
Proizvodnja i obrada keksa, vafla, lisnatog tijesta, kolača, pudinga
664.69
Cerealije. Tjestenina. Prerađene žitarice
664.7
Tehnologija žitarica. Mljevenje brašna i kukuruza. Obrada zrna
664.8/.9
Tehnika čuvanja, konzerviranja hrane. Tehnika čuvanja, konzerviranja hrane
664.8
Konzerviranje organskih jestivih tvari. Konzerviranje biljnih proizvoda, proizvoda od povrća
664.8.03
Skladištenje i čuvanje hrane
664.8.031
Skladištenje hrane u jame, silose, otvorene kontejnere, posude
664.8.032
Skladištenje hrane u zatvorene kontejnere, posude. Zatvorena spremišta hrane, potkrovlja, tavani
664.8.033
Konzerviranje hrane vakumiranjem
664.8.034
Konzerviranje hrane dimljenjem
664.8.035
Konzerviranje hrane kemikalijama
664.8.036
Konzerviranje hrane zagrijavanjem
664.8.037
Konzerviranje hrane hlađenjem. Skladištenje i prijevoz ohlađene hrane
621.5 Pneumatska energija, strojevi i alati. Hlađenje, rashlađivanje
725.1 Javne zgrade. Zgrade zakonodavnih tijela. Zgrade javnih službi. Zgrade komunalnih poduzeća
664.8.038
Konzerviranje hrane premazivanjem
664.83
Konzerviranje korjenastog povrća, krumpira i sl.
664.85
Konzerviranje voća, uključujući orašaste plodove
664.87
Konzervirana hrana uopće. Pojedini koncentrati povrća
664.9
Konzerviranje životinjskih proizvoda
637 Proizvodi domaćih životinja i divljači
664.91
Konzerviranje mesa
664.93
Meso u konzervama. Konzervirani mesni proizvodi
664.95
Konzerviranje ribe. Konzervirani riblji proizvodi. Konzerviranje drugih proizvoda ribarstva (lignje, kozice, rakovi, škampi itd.). Konzervirani proizvodi ribarstva