UDK Tekst
664.8/.9
Tehnika čuvanja, konzerviranja hrane. Tehnika čuvanja, konzerviranja hrane
664.8
Konzerviranje organskih jestivih tvari. Konzerviranje biljnih proizvoda, proizvoda od povrća
664.8.03
Skladištenje i čuvanje hrane
664.8.031
Skladištenje hrane u jame, silose, otvorene kontejnere, posude
664.8.032
Skladištenje hrane u zatvorene kontejnere, posude. Zatvorena spremišta hrane, potkrovlja, tavani
664.8.033
Konzerviranje hrane vakumiranjem
664.8.034
Konzerviranje hrane dimljenjem
664.8.035
Konzerviranje hrane kemikalijama
664.8.036
Konzerviranje hrane zagrijavanjem
664.8.037
Konzerviranje hrane hlađenjem. Skladištenje i prijevoz ohlađene hrane
621.5 Pneumatska energija, strojevi i alati. Hlađenje, rashlađivanje
725.1 Javne zgrade. Zgrade zakonodavnih tijela. Zgrade javnih službi. Zgrade komunalnih poduzeća
664.8.038
Konzerviranje hrane premazivanjem
664.83
Konzerviranje korjenastog povrća, krumpira i sl.
664.85
Konzerviranje voća, uključujući orašaste plodove
664.87
Konzervirana hrana uopće. Pojedini koncentrati povrća