| UDK |
Tekst |
637
|
Proizvodi domaćih životinja i divljači//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 637.2 Maslac i izrada maslaca 664.9 Konzerviranje životinjskih proizvoda 665.2 Ulja, masti i voskovi životinjskog porijekla |
|
637.02
|
Strojevi i oprema za obradu životinjskih proizvoda//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.03
|
Metode i postupci za obradu životinjskih proizvoda//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.04
|
Kemijski sastav i sastojci životinjskih proizvoda//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.05
|
Kakvoća i svojstva životinjskih proizvoda (osim sastava)//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.06
|
Nedostaci, onečišćenje, patvorenje životinjskih proizvoda//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.07
|
Ispitivanje, testiranje, analiza životinjskih proizvoda//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.1
|
Mljekarstvo i mliječni proizvodi//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.11
|
Mužnja. Oprema za mužnju//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.12
|
Mlijeko (svježe, neobrađeno)//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.14
|
Tehnološki obrađeno mlijeko//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.18
|
Zamjene, nadomjesci za mlijeko i vrhnje//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.2
|
Maslac i izrada maslaca//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.28
|
Nadomjesci za maslac. Pročišćeni maslac (maslo)//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 664.3 Jestiva ulja i masnoće. Margarin. Proteinska hrana. Jestiva ulja i masti. Margarin. Proteinski prehrambeni proizvodi |
|
637.3
|
Sir i izrada sira//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.4
|
Jaja. Proizvodi od jaja//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5
|
Meso. Mesne prerađevine//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 637.5:636.5 Meso peradi i pernate divljači 637.5:639.2 Riblje meso. Meso riba, rakova, školjki i sl. |
|
637.5.03
|
Metode obrade mesa i mesnih prerađevina//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.031
|
Pripremni postupci. Čišćenje i sl. mesa//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.032
|
Sazrijevanje mesa. Pomoću enzima//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.033
|
Konzerviranje i pohrana mesa//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.034
|
Sušenje i dimljenje mesa//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.035
|
Kemijska obrada. Soljenje, stavljanje u rasol i sl.//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.037
|
Hlađenje, zamrzavanje mesa//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.5.039
|
Posebna obrada za potrošnju. Smekšavanje mesa i sl.//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.51
|
Svježe meso. Nadomjesci za meso//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
637.6
|
Proizvodi životinja, osim za prehranu. Dlaka. Čekinje. Vuna. Perje. Rogovi. Kliješta. Pandže. Kljunovi. Kosti. Zubi. Kljove. Bjelokost i sl.//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 665.93 Adhezivi. Ljepila. Tutkala. Proteini 675 Kožarska industrija, uključujući krzno i umjetnu kožu |
|
637.61
|
Koža. Neštavljena koža, krzno//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|