| UDK |
Tekst |
664.5
|
Začini. Mirodije//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 633.8 Aromatične biljke. Začinske biljke. Uljarice. Biljke za dobivanje boje. Taninske biljke. Ljekovite biljke 635.7 Aromatične trave. Začinske biljke 641.88 Garniranje. Začinjavanje jela |
|
664.51
|
Papar//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.53
|
Gorušica//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.54
|
Muškatni oraščić//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.55
|
Đumbir//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.56
|
Cimet. Kineski cimet//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.57
|
Vanilija//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
664.58
|
Začinske, sezonske biljke konzervirane u octu. Krastavac. Kopar. Ukiseljeno povrće. Konzervirane masline. Drugo konzervirano povrće//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 664.8 Konzerviranje organskih jestivih tvari. Konzerviranje biljnih proizvoda, proizvoda od povrća |
|