| UDK |
Tekst |
663.1
|
Mikrobiološka industrija. Znanost i tehnika primijenjene mikrobiologije. Primijenjena mikologija//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 663.1:637.1 Mljekarska mikrobiologija 577.15 Enzimi. Katalizatori bioloških reakcija. Enzimologija 579.6 Primijenjena mikrobiologija. Medicinska, veterinarska, sanitarna, agronomska mikrobioloogija. Kozmička mikrobiologija. Svemirska mikrobiologija 582.23 Bacteria / bakterije (kao biljke) 582.28 Fungi (Eumycota, Eumycetes). Gljive. Prave gljive. Plijesni. Mikologija |
|
663.12
|
Kvasci//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
663.13
|
Metode i oprema za proizvodnju čiste kulture kvasca//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
663.15
|
Industrijski fermentacijski procesi. Proizvodnja enzima (osim pomoću kvasca)//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 663.15:661.71 Proizvodnja ugljikovodika fermentacijom |
|
663.16
|
Proizvodnja vitamina fermentacijom//=(!empty($including) ? ". " : "")?> |
|
663.18
|
Industrijska bakteriologija. Različiti procesi u kojima se koriste mikroorganizmi (mikrobi)//=(!empty($including) ? ". " : "")?> 579 Mikrobiologija |
|